Fun & avontuur

Klimpark met zipline

Avontuurlijke teambuildings

Ga met je team op avontuur en stimuleer elkaar om op grote hoogtes hindernissen te doorstaan tijdens de spannendste teambuilding van Limburg!

Capaciteit
8 - 160 personen
Tarief
€20,5 - €25,5 p.p.
Duur
2 uren

The sky is the limit

  • Samenwerking
  • Positiviteit
  • Creativiteit

Ga met je team op avontuur en stimuleer elkaar om op grote hoogtes hindernissen te doorstaan! In het Klimpark van Adventure Park Warredal kan je je grenzen verleggen samen met je medewerkers, collega’s of klanten.

Adrenaline geeft je team een energieboost en stimuleert verfrissende ideeën, out of the box denken en positiviteit.

Het klimpark van Warredal telt 5 parcours met verschillende hoogtes en moeilijkheidsgraden. Zo kan iedereen zijn eigen uitdaging kiezen. We willen natuurlijk je team verbeteren en vermijden dan ook mogelijke ongelukken. Daarom wordt iedereen bij de start goed beveiligd zodat iedereen zorgeloos klimt en klautert door de netten, over touwbruggen en tal van balanceerelementen trotseert.
Als afsluiter genieten jullie van een adembenemend uitzicht vanop de 200 meter lange zipline. Hier beleef je het bos vanop grote hoogte.

Willen jullie graag een hele dag actie? Dan kunnen jullie het klimpark combineren met de Warredal Challenge, bumperball, boogschieten of archery tag.

Combineer je het klimpark met een overnachting? Dan genieten jullie van een korting!

Het kiezen van de juiste locatie is niet evident, zeker niet als het om een grote groep gaat. Kies daarom voor de meest veelzijdige recreatiedomein van Limburg: Warredal.

Contacteer ons

Andere activiteiten

Mag het eens iets anders zijn dan een paintball shooting of een escape room?