Inspirerende activiteiten

Bonfire

Bonfire
Een inspirerende workshop waarbij we verdiepen in de basis van survival
Capaciteit
8 - 20 personen
Tarief
€100 p.p.
Duur
3-6 uur

Back to the basics

  • Samenwerking
  • Verbinding
  • Survival

Beleef de kracht van samenwerking met een Bonfire!

In een maatschappij waar de focus vaak op het individu ligt, nodigen we jullie uit om de kracht van samenwerking te ervaren bij Warredal. Tijdens deze unieke teambuildingactiviteit worden jullie ondergedompeld in de essentie van groepsverband, geïnspireerd door de wijsheid van onze voorouders.

Vuur maken was een essentiële vaardigheid voor onze voorouders en een symbool van overleving en gemeenschap. Bij Warredal keren we terug naar deze basis, waarbij we de uitdaging aangaan om vuur te maken met behulp van eeuwenoude technieken. Onze vuurboog, gemaakt van een volledige boom, belichaamt de verbinding tussen traditie en moderniteit.

Samenwerking staat centraal in deze ervaring. We dagen jullie uit om de individuele krachten binnen de groep te ontdekken en te benutten, zodat jullie gezamenlijk kunnen werken aan een groter gemeenschappelijk doel. Door het combineren van eeuwenoude technieken met moderne teamdynamiek, creëren we een sfeer van verbondenheid en saamhorigheid.

Na het behalen van deze mijlpaal nodigen we jullie uit om samen rond het vuur te zitten. Hier delen we onze gedachten en ervaringen, smeden we sterke banden en richten we onze blik op de toekomst. Dit alles terwijl we genieten van een drankje naar keuze.

Bij Warredal gaat het om meer dan alleen teambuilding; deze Bonfire is een ervaring die de band binnen jullie team versterkt en een blijvende indruk achterlaat. Ontdek de kracht van samenwerking en ervaar hoe het samen bereiken van een gemeenschappelijk doel jullie dichter bij elkaar brengt.

Liever meer uitdaging? Bekijk onze Bushcraft Experience!

Een gezonde geest in een gezond lichaam voor jouw team?

Contacteer ons

Andere inspirerende activiteiten

Kies voor één of meer van onderstaande activiteiten en haal het beste uit jouw team. Laat ‘in stilte vindt men antwoorden’ de slogan zijn voor een inspirerende teambuildingsdag of meerdaagse.