Inspirerende activiteiten

Outdoor cooking & vuur maken

Campfire kitchen
Op een gezellige manier uit je comfortzone komen.
Capaciteit
7 - 40 personen
Tarief
€135 p.p.
Duur
4-5 uur

Campfire Kitchen

  • professionele begeleiding
  • uitgebreide maaltijd
  • 2 drankjes naar keuze

Tijdens de betoverende workshop ‘Campfire Kitchen’ nemen we jullie mee in de wonderlijke wereld van het koken op een kampvuur. We gaan aan de slag met verschillende kookmethoden, van Dutch ovens tot skillets en zelfs het grillen van steak op de kolen. Wat deze workshop echt uniek maakt, is dat we ons vuur zelf aansteken en gezamenlijk een heerlijk menu bereiden, stap voor stap. Iedereen krijgt de kans om mee te koken en zo deel te nemen aan dit culinaire avontuur in jullie eigen Campfire Kitchen. Voor wie liever geniet van een heerlijke maaltijd zonder zelf in de potten en pannen te roeren, is dat uiteraard ook mogelijk.

Voor groepen van meer dan 15 personen bieden wij hetzelfde concept aan, maar dan in de vorm van een demonstratie. Tijdens deze demo kunnen deelnemers af en toe meekoken terwijl ze genieten van een heerlijk streekbiertje. Combineer de Campfire Kitchen met een unieke overnachting in onze Cosy Cabins!

Als je je liever niet als Gordon Ramsey waant en liever een diepgaande en urenlange babbel rond je eigen kampvuur hebt, dan is onze teambuildingsactiviteit ‘Bonfire‘ zeker iets voor jou. Hier kun je genieten van een ontspannen en sfeervolle avond met je collega’s of vrienden, terwijl het kampvuur knettert en de verhalen vloeien.

Een gezonde geest in een gezond lichaam voor jouw team?

Contacteer ons

Andere inspirerende activiteiten

Kies voor één of meer van onderstaande activiteiten en haal het beste uit jouw team. Laat ‘in stilte vindt men antwoorden’ de slogan zijn voor een inspirerende teambuildingsdag of meerdaagse.