Cosy Cabins

Overnachten

Verdiep en verbind helemaal. Verrijk de ervaring en dompel je team volledig onder in de natuur door een van onze overnachtingsmogelijkheden toe te voegen.

N

Vergaderen met overnachting

N

1 tot 8 personen/accomodatie

N

Meerdaagse vergadering

Overnachten in Warredal

Je hebt even genoeg van de online bereikbaarheid en wilt de rust terug vinden? Met ons principe van back-to-nature maak je connectie met de natuur en elkaar en niet met de digitale wereld. Onze Cosy Cabins midden in de Limburgse bossen zijn unieke natuurhuisjes waar je helemaal kan herbronnen. Je huisdier is hier ook welkom, net als je paard. Voor wie graag prachtige wandeltochten ontdekt met zijn of haar paard, hebben we een knusse stal. Liefhebbers van luxe tijdens het verblijf vinden hun gading in de Lodge.

Deze optie biedt de deelnemers de gelegenheid om de dagelijkse stress los te laten en zich te concentreren op de geplande activiteiten. Het biedt ook de gelegenheid om samen te dineren en te ontspannen, wat kan bijdragen aan een betere teambuilding en een versterking van de relaties binnen het team. De volgende ochtend is iedereen na een verkwikkend ontbijt weer klaar om volledig geconcentreerd verder in te gaan op moeilijke of diepgaande onderwerpen. Verblijf in een van onze unieke natuurhuisjes om jullie natuurbad compleet te maken, of ga voor net dat tikkeltje meer comfort in een van de appartementen of studio’s.

Standaard overal aanwezig

Hygiënepakket
Verwarmde badkamer
Compacte keuken
Gedekte bedden

Enkel beschikbaar in Lodges (appartementen)

Wifi
Televisie

Overnachten in Warredal?

Even rust terugvinden?  Onze Cosy Cabins midden in de Limburgse bossen zijn unieke natuurhuisjes waar je helemaal kan herbronnen.

Bekijk ons aanbod