Inspirerende activiteiten

adem en IJS workshop

Adem en ijsworkshop
Is jouw comfort daadwerkelijk wel zo comfortabel? We verkennen op een speelse manier de grenzen van jouw comfort zone, en die van het team.
Capaciteit
1 - 15 personen
Tarief
€2.145
Duur
6 uur

De weg naar een energiek en sterk team.

Op zoek naar meer energie voor je team? Stap samen uit je comfortzone en duik de diepte in. Deze dag is voor teams die graag de uitdaging aangaan, die meer focus, innerlijke kracht en vertrouwen willen ervaren. Door een combinatie van adem oefeningen en het ijsbad, ga je een krachtige ervaring tegemoet, een die verbinding met jezelf en het team versterkt.

Reset lichaam en geest en leer oer- en veerkracht te ontwikkelen voor meer werk en leef geluk.

Bij Warredal, in het groene hart van Limburg, werken we samen met een erkende Breath Flow coach en Wim Hof instructeur om jouw team de drie basisprincipes van Wim Hof aan te reiken. Ervaar een teambuilding die anders is, inspireer en motiveer je team als nooit te voren. Met deze teambuilding geef je je medewerkers de tools voor een gebalanceerd leven in handen. leer je hoe je door bewust te worden van je adem, je gezondheid kunt optimaliseren en hoe je door middel van blootstelling aan kou een ijzersterke wilskracht kunt ontwikkelen.

Haal op een effectieve en energieke manier meer uit jezelf en je team. Een krachtige tijd waar je gaat leren en ervaren hoe je met de elementen adem en koude de mentale en fysieke gezondheid van je team kunt verbeteren.

adem en ijsTIJD de weg naar een energiek, veerkrachtig en sterk team.

Een gezonde geest in een gezond lichaam voor jouw team?

Contacteer ons

Andere inspirerende activiteiten

Kies voor één of meer van onderstaande activiteiten en haal het beste uit jouw team. Laat ‘in stilte vindt men antwoorden’ de slogan zijn voor een inspirerende teambuildingsdag of meerdaagse.