Brainfood

Meet & eat

De beste eventlocatie van Limburg? Dat is daar waar alles op 1 locatie kan. Wie een vergaderruimte of teambuilding boekt kan dus ook beroep doen op onze cateringservice voor een lichte en gezonde maaltijd.

Brainfood

Aanbod eten & drinken

Wie een vergaderruimte of teambuilding boekt kan uiteraard ook beroep doen op onze cateringservice. We leggen graag de focus op gezonde en natuurlijke ingrediënten, alhoewel er voor de alleseters onder ons ook zeker voldoende keuzemogelijkheden zijn.

Vermijd hangry collega’s. Er is niets zo vervelend als vergaderen met een knorrende maag. Dat werkt niet alleen in op het humeur, maar verstoort ook de concentratie. Wie bij Warredal een vergaderzaal huurt kan daarom kiezen uit heel wat maaltijden én tussendoortjes.

 

Hou steeds rekening met €35 dienstverlening, huur van een gezellige locatie en de afname van een eigen garçon zodat jullie zorgeloos genieten van elke maaltijd.

Ontbijt

Een frisse kickstart van de dag, met voldoende brainfood om de concentratie en het denkvermogen van je team te optimaliseren

Lunch

Bewaar de focus van je team en vermijd een suikerdip in de namiddag met ons kleurrijk en energiek groentebuffet of salad jars. Liever klassiek? Kies dan voor onze huisbereide soep en goed belegde broodjes!

Diner

Een inspirerende dag een geslaagde afsluiter geven? Dat doe je tijdens een diner in een van onze gezellige locaties, waar jullie nog lang kunnen napraten met een lekkere hap en een goed glas. 

 Tussendoortjes & desserts

Tijdens de vergadering of tussen het teambuilden door genieten van enkele zoetigheden? Bij Warredal smullen jullie van zowel gezonde tussendoortjes als zoete klassiekers.

De locatie voor jouw evenement

Het kiezen van de juiste locatie is niet evident, zeker niet als het om een grote groep gaat. Kies daarom voor het meest veelzijdige recreatiedomein van Limburg: Warredal. Hier vind je alles op 1 locatie.