Vergaderen

05. De Kiosk

Feestlocatie de Kiosk
Onze overdekte Kiosk heeft oneindig veel potentieel! Zo heb je indoor zitgelegenheid met tafels en banken, een break out zithoek met kachel, een bar met krukken en een 360° uitzicht op het domein. Liever genieten van die heerlijke buitenlucht? Dan is er nog een zitgedeelte buiten met tafels en stoelen.
Capaciteit
20 - 30 personen
Tarief
€250 per dagdeel
Openingsuren
op aanvraag

Receptie-, workshop- & netwerkruimte

De Kiosk leent zich met haar ronde vorm voor oneindig veel mogelijkheden en is geschikt voor 20-40 personen.

  • smartscherm, wifi, flipchart
  • break-out zithoek met kachel
  • eigen bar
  • tarief: €250/dagdeel

We zorgen er steeds voor dat onze frigo’s zijn aangevuld met fris en een lekker wijntje of biertje. Ook staat er een koffiemachine paraat voor het zware werk! Wil je een kleine feestzaal huren voor een afsluitende drink of diner? Dan is de Kiosk zeker en vast ook geschikt.

Brainfood

Meet & eat

Wie een vergaderruimte of teambuilding boekt kan uiteraard ook beroep doen op onze cateringservice. We leggen graag de focus op gezonde en natuurlijke ingrediënten, alhoewel er voor de alleseters onder ons ook zeker voldoende keuzemogelijkheden zijn.

Vergaderen in deze prachtige omgeving?

Contacteer ons

Andere unieke vergaderzalen

Hier vind je rustgevende ruimtes in een unieke en groene omgeving, ideaal voor vergaderingen, workshops, recepties en brainstormsessies. De dagelijkste drukte en stress vallen meteen van je team af, te midden van dit prachtige stukje natuur.