Inspirerende activiteiten

ademTIJD

Ademtijd
Ademwerk als tool voor een betere fysieke en mentale gezondheid, veerkracht, stress- en emotieregulatie, meer focus en werkplezier.
Capaciteit
1 - 15 personen
Tarief
€645
Duur
3 uur

Ademhaling is de sleutel tot meer vitaliteit en bedrijfsenergie

Ademwerk helpt mensen de rust in zichzelf terug te vinden en zo sterk te beginnen aan belangrijke meetings of moeilijke gesprekken. Steeds meer werkgevers ontdekken ademwerk dan ook als tool voor een betere fysieke en mentale gezondheid, stress- en emotieregulatie, meer focus en werkplezier.

Zet “ademTIJD” op de agenda voor mentaal fitte medewerkers.

Een goede ademhaling helpt je binnen een paar seconden ontspannen, geeft je energie, helpt je emotioneel beter voelen. Het vermindert stress en je lichaam kan optimaal herstellen.

Ademtijd is een grote stap naar meer leef-werkplezier. Ervaar samen met je team winst die jullie kunnen behalen door bewust te leren ademen.

Voor deze workshop werken we samen met Breath Flow coach Dolf Dix. Zijn missie is om zoveel mogelijk mensen de kracht van ademhalen te laten ontdekken voor een betere gezondheid, meer innerlijke rust, meer levensenergie, in verbinding – met zichzelf en met anderen. Cruciaal in een snel veranderende tijd vol stress, burn-outs en volle hoofden.

Krachtig vergaderen? Een kortere adempitch met zittende deelnemers is ook mogelijk bijvoorbeeld voor de aanvang van een vergadering of meeting (ongeveer 1 – 1,5 uur).

 

Een gezonde geest in een gezond lichaam voor jouw team?

Contacteer ons

Andere inspirerende activiteiten

Kies voor één of meer van onderstaande activiteiten en haal het beste uit jouw team. Laat ‘in stilte vindt men antwoorden’ de slogan zijn voor een inspirerende teambuildingsdag of meerdaagse.