Fun & avontuur

Warredal Challenge

Verschillende groepen van 8 – 15 personen strijden tegen elkaar om zoveel mogelijk punten te verzamelen en uiteindelijk als winnaar uit de bus te komen. Test de uithouding, kracht, kennis en winnaarsmentaliteit van je team met deze leuke opdrachten!

Capaciteit
Vanaf 16 personen
Tarief
€38 p.p.
Duur
2,5 uren

Welk team werkt het snelst samen naar de finish?

  • Overleg
  • Winnaarsmentaliteit
  • Organisatievermogen

 

Teamgenoten die op elkaar kunnen rekenen en samen lol kunnen maken, zijn niet alleen creatiever maar ook veel productiever!
De Warredal Challenge is een outdoor teambuilding in Maaseik (Limburg) op ons magisch domein. We nemen jou en je team mee op een avontuurlijke tocht, boordevol obstakels.

Bij de Warredal Challenge stort jouw groep zich in een avontuurlijke strijd tegen andere teams. Het avontuur begint met het samenstellen van de teams op een leuke en unieke manier, mocht dat gewenst zijn. Uiteraard kunnen de teams ook vooraf door jullie zelf worden samengesteld.

Zodra de teams klaarstaan, leidt een enthousiaste begeleider jullie naar het begin van het spel. Elke groep krijgt per uitdaging ongeveer 15 minuten om elke uitdaging zo goed mogelijk tot z’n einde te brengen. De behaalde tijden en scores worden zorgvuldig bijgehouden en aan het eind van de Challenge worden de resultaten naast elkaar gelegd. Zo wordt duidelijk welk team de ultieme winnaar is en er vandoor gaat met de begeerde Warredal trofee.

Jullie staan voor acht uiteenlopende opdrachten die stuk voor stuk divers en voor bijna iedereen goed te doen zijn. Mocht je bij een bepaalde uitdaging aarzelen of je niet helemaal zeker voelen, geen zorgen! Je kunt vanaf de zijlijn je teamgenoten aanmoedigen en zo een waardevolle bijdrage leveren aan het team.

Deze teambuilding is mogelijk vanaf 16 deelnemers. Is de groep kleiner? Dan strijden jullie gewoon in 1 groep naar de finish tijdens de Big Five. Dit is dezelfde activiteit, maar dan in een kleinere groep (vanaf 8 personen).

Graag een activiteit van een hele dag? Dan kunnen jullie deze avontuurlijke teambuilding combineren met het hoogteparcours, boogschieten, bumperball of archery tag. 

Het kiezen van de juiste locatie is niet evident, zeker niet als het om een grote groep gaat. Kies daarom voor de meest veelzijdige recreatiedomein van Limburg: Warredal.

Contacteer ons

Andere activiteiten

Mag het eens iets anders zijn dan een paintball shooting of een escape room?