Fun & avontuur

Teambuilding Sledehondenkracht in jouw team

Roedel building

Een alternatieve teambuilding, waar we jullie uitdagen jullie comfortzones te verlaten en jullie grenzen te verleggen, terwijl deskundige begeleiders je leren hoe je als een hecht team kunt werken en groeien.

Capaciteit
10 - 75 personen
Tarief
€ 100- 115 p.p.
Duur
3 uur

  • vertrouwen
  • wederzijdse ondersteuning
  • effectieve communicatie

Ontdek tijdens deze alternatieve teambuilding de kracht van verbondenheid en effectieve communicatie. In Warredal in het groene hart van Limburg vinden jullie een teambuildingervaring die uniek is in zijn soort.

Bereid jullie voor op een teambuilding vol avontuur, leerrijke lessen en onvergetelijke momenten. We dagen jullie uit om comfortzones te verlaten en grenzen te verleggen, terwijl onze deskundige begeleiders jullie leren hoe jullie als een hecht team kunt werken en groeien.

Jullie worden meegenomen in een wereld waarin elke stap, elke beslissing, en elke actie telt. Het draait om vertrouwen, wederzijdse ondersteuning en effectieve communicatie. Leer hoe je elkaar kunt inspireren en motiveren, net zoals onze sledehonden dat doen, om samen obstakels te overwinnen en grenzen te doorbreken.

Dompel jezelf onder in de magie van Warredal, waar avontuur en samenwerking samensmelten tot een onvergetelijke ervaring. Klaar om te ontdekken wat het betekent om als een hecht team voorop te lopen? Kom bij ons en beleef een teambuildingervaring als geen ander, die de harten van jouw team zal verenigen en inspireren voor lange tijd.

Dit kan in combinatie met een inspirerende lezing, waarin Stefan zijn strategie om wereldkampioen sledehondenrennen te worden vertaald naar inzichten in het bedrijfsleven.

Het kiezen van de juiste locatie is niet evident, zeker niet als het om een grote groep gaat. Kies daarom voor de meest veelzijdige recreatiedomein van Limburg: Warredal.

Contacteer ons

Andere activiteiten

Mag het eens iets anders zijn dan een paintball shooting of een escape room?