Inspirerende activiteiten

Bushcraft

Dynamische bushcraftexperience
Capaciteit
8 - 30 personen
Tarief
€104 p.p.
Duur
3 - 5 uur

Avontuurlijke survivalopdrachten

  • Natuurbeleving
  • Vertragen in team
  • Bouwen aan vertrouwen

Wat is bushcraft?

Bushcraft staat voor het leven in, van, en met de natuur, met een diep respect voor deze omgeving. Deze natuurbeleving vormt het hart van onze programma’s. Wij bieden deelnemers de kans om de natuur op een intense en interactieve manier te ervaren. Dit leidt tot een diepere verbinding met zowel de omgeving als de teamgenoten. Bushcraften in de natuur kan therapeutisch werken en fungeert als een vorm van mindfulness. Deelnemers leren om in het moment te zijn en zich volledig onder te dompelen in hun omgeving, wat bijdraagt aan hun welzijn en mentale gezondheid.

Onze opdrachten

Onze dynamische Bushcraft Experience biedt een breed scala aan avontuurlijke opdrachten die zowel uitdagend als leerzaam zijn. De activiteiten omvatten boogschieten, kampvuur koken, vuurmaken, bijlwerpen, en diverse bushcraft en survivalopdrachten, ook wel de “dynamics” genoemd. Deze opdrachten zijn speciaal ontworpen om teams uit te dagen op verschillende manieren. Hierdoor leer je niet alleen nieuwe vaardigheden, maar versterk je ook de samenwerking en communicatie.

Reflecteren

Aan het einde van het programma sluiten we af met een actieve reflectiefase. In deze fase worden deelnemers aangemoedigd om te reflecteren op hun ervaringen op een manier waarbij actie en creativiteit centraal staan. Dit proces bevordert teamwork en competentieontwikkeling, terwijl het ook helpt om de geleerde lessen te verankeren.

Onze programma’s zijn op maat gemaakt en richten zich specifiek op communicatie, leiderschap en vertrouwen. Door deze focus kunnen we ervoor zorgen dat elke deelnemer niet alleen nieuwe vaardigheden opdoet, maar ook waardevolle inzichten krijgt die toepasbaar zijn in zowel persoonlijke als professionele contexten.

Kortom, onze dynamische Bushcraft Experience is meer dan alleen een reeks activiteiten; het is een transformerende ervaring die deelnemers uitrust met de tools die ze nodig hebben om zowel individueel als in teamverband te groeien. Versterk de banden binnen je team en ontdek nieuwe vaardigheden door deel te nemen aan deze unieke en inspirerende uitdaging. Bekijk zeker ook onze andere activiteiten hier!

Een gezonde geest in een gezond lichaam voor jouw team?

Contacteer ons

Andere inspirerende activiteiten

Kies voor één of meer van onderstaande activiteiten en haal het beste uit jouw team. Laat ‘in stilte vindt men antwoorden’ de slogan zijn voor een inspirerende teambuildingsdag of meerdaagse.