Fresh mind, healthy company

Alle teambuilding­activiteiten

Een teambuilding bij Warredal betekent een onvergetelijke en impactvolle ervaring. Het volledige domein is gericht op groen en brengt de gasten dan ook volledig in connectie met de krachtigste inspiratiebron out there: de natuur.

Verdieping & verbinding

Inspirerende, grensverleggende & mindful teambuildingactiviteiten

Mindset Change & Grounding

Bij Warredal kunnen bedrijven zich terugtrekken en de omgeving van de natuur gebruiken om zich te verdiepen. Verdiepen op het zijn, te ontspannen en te herstellen. Deze activiteiten brengen je medewerkers of collega’s in verbinding met de natuur en daardoor ook met zichzelf. Dit helpt hun bij het vinden van een innerlijke balans en het verbeteren van hun fysieke en mentale gezondheid. Hierdoor kunnen ze optimaal presteren op de werkvloer en leren ze onzichtbare grenzen te verleggen. Resultaat: productieve mindset en innovatieve ideeën.

Avontuurlijke teambuildings

Een teambuildingactiviteit vol actie, fun en avontuur? Even verstand op nul en samen strijden tot aan de finish? Deze avontuurlijke en actieve teambuildings verhogen het fungehalte binnen de groep, maar werken ook aan de teamspirit, creativiteit, het organisatievermogen en stimuleren probleemoplossend denken.

Roedel Building

Een unieke teambuilding met sledehonden.  Laat je team op een ontspannen en toffe manier de kracht van samenwerken ervaren en hoe ook jullie verbindend kunnen communiceren. Geen hondenliefhebber of sportieveling? Dat is helemaal geen probleem, dit is een teambuilding op maat van iedereen. Bekijk het als een groepsversterkende training verpakt in een sledehondenjasje. Een teambuilding vol avontuur, spanning en samenwerken.

Workshops en wijndegustaties

Inspireer je medewerkers met een vegan  kookworkshop rond natuurlijk eten of ontdek (en proef) onze wijngaard en maak kennis met de ware ambacht van de wijnbouw.

Nationaal Park

Trek erop uit met je team in de prachtige natuur rondom ons magisch domein. Warredal ligt aan de voet van het Nationale Park de Hoge Kempen, in natuurgebied Bergerven. De verre zichten, groene bossen en pittige heuvels maken Warredal een grote concurrent voor een teambuilding in  de Ardennen.

Uiteraard kun je zelf een volledige dag of tweedaagse samenstellen met verschillende teambuildingactiviteiten uit het aanbod.