Uniek vergaderen

Vergader­zalen & ruimtes

Op zoek naar een unieke vergaderlocatie met overnachtingsmogelijkheden in connectie met de natuur? We verwelkomen je graag bij Warredal, hier vind je alles op 1 locatie!

Waarom Warredal?

Warredal staat voor verdieping en verbinding. Hier vind je rustgevende ruimtes in een unieke en groene omgeving, ideaal voor vergaderingen, workshops, recepties en brainstormsessies. De dagelijkste drukte en stress vallen meteen van je team af, te midden van dit prachtige stukje natuur. Hier wissel je presentaties of opleidingen gemakkelijk af met teambuildingactiviteiten op maat. De communicatie, teamspirit, het probleemoplossend vermogen of de creativiteit verhogen? Ontdek wat wij voor jou kunnen doen!

Vergaderen jullie dus graag verder de volgende ochtend? Bekijk dan zeker ook onze uitzonderlijke overnachtingsmogelijkheden.

Wie een vergaderruimte of teambuilding boekt kan uiteraard ook beroep doen op onze cateringservice. We leggen graag de focus op gezonde en natuurlijke ingrediënten, alhoewel er voor de alleseters onder ons ook zeker voldoende keuzemogelijkheden zijn.

Uniek vergaderen

Onze vergader­ruimtes & eventlocaties

De Valk

De Valk

15 - 40 personen
€340 per dagdeel
9.00u - 17u30

Grote meeting room De Valk is geschikt voor 15 – 40personen. Vergaderen kan je hier combineren met een inspirerende teambuilding of overnachting.

read more
De Vos

De Vos

5 - 15 personen
€310 per dagdeel
9.00u – 17.30u

Deze vergaderzaal is geschikt voor ca. 5 tot 15 personen, afhankelijk van de opstelling. Deze meetingroom is uitgerust met een beamer om jouw projecties duidelijk te laten overkomen. Een flipchart en Wifi zijn uiteraard ook aanwezig.

read more
Tipi Tent

Tipi Tent

20 - 110 personen
€390 per dagdeel
9u-22u

De tipitent bezorgt je een zuiders vakantiegevoel, waardoor vaak sterkere netwerken, betere relaties en verbindende ideeën ontstaan. Hier kun je de dag starten met een uitgebreid ontbijtbuffet of eindigen met een receptie of barbecue.

read more
Outdoor Meetingroom

Outdoor Meetingroom

2 - 20 personen
TBD
9.00u - 17u30

De buitenlucht is ook een krachtige inspiratie- enenergiebron. Ons domein leent zich dus zeker ook voor outdoor meetings en wandelvergaderingen.

read more
Cosy Tipi

Cosy Tipi

15- 30 personen
€ 300 per dagdeel
9u-22u

Knus, gezellig én inspirerend netwerken, samenkomen of barbecueën met 15 – 30 personen.

read more
De Kiosk

De Kiosk

20 - 30 personen
€250 per dagdeel
op aanvraag

De kiosk leent zich met haar ronde vorm voor oneindig veel mogelijkheden en is geschikt voor 20-40 personen. Zo heb je indoor zitgelegenheid met tafels en banken, een break out zithoek met kachel, een bar met krukken en een 360° uitzicht op het domein. Verder is nog een zitgedeelte buiten met tafels en stoelen.

read more
1 – 1 Room

1 – 1 Room

1 - 3 personen
€TBD
op aanvraag

Groeigesprekken, sollicitatierondes of gewoon een kleine bespreking? Onze 1-1 room biedt de de geschikte ruimte.

read more
Presentatielocatie in het bos

Presentatielocatie in het bos

5 - 50 personen
TBD
9.00u-21.00u

Dit is een unieke event locatie in het groen die zich leent voor een onvergetelijke productvoorstelling of inspirerende lezing.

read more

Vergaderen in deze prachtige omgeving?

Boek een vergaderzaal