Fun & avontuur

Big Five Warrdal

team under construction: big 5

De Limburgse big five ‘het edelhert, de vos, de wolf, de buizerd en het everzwijn’ neemt je team mee op een onvergetelijk avontuur in Warredal. Het is een teambuilding waarbij minstens 8 personen een avontuurlijke tocht afleggen boordevol obstakels en opdrachten met een verrassing als doel. Samenwerking is key.

Capaciteit
8 - 15 personen
Tarief
€38 p.p.
Duur
2,5 uur

Fun gericht

  • Teamspirit
  • Probleemoplossend denken
  • Creativiteit

 

Big Five Warredal: Fun gericht

De Big Five is een outdoor teambuilding voor relatief kleine groepen van 8 tot 16 medewerkers. We nemen jou en je team mee op een avontuurlijke tocht, boordevol obstakels.

De Limburgse big five ‘het edelhert, de vos, de wolf, de buizerd en het everzwijn’ neemt je mee op een onvergetelijk avontuur in Warredal. Stropers zijn gespot op het domein en hebben het op de dieren gemunt. Enkel met de hulp van een sterk team kan onze ranger deze diertjes terug bevrijden uit de klauwen van de stropers. Ben jij het team dat sterk genoeg is? Ga de strijd aan met stropers en bevrijdt alle diertjes. Ben je de stropers te slim af dan kan jij met je groep ook nog een leuke schat van hen afsnoepen.

In totaal moet je acht verschillende opdrachten tot een goed einde brengen. Deze opdrachten zijn enorm gevarieerd en voor bijna iedereen haalbaar. Heb je toch twijfels bij een opdracht of voel je je onzeker? Geen enkel probleem, vanop de zijlijn kan je de rest van je team bij elke opdracht extra aanmoedigen.

Is de groep groter? Dan strijden jullie in groepen tegen elkaar tijdens de Warredal Challenge. Welke groep bereikt als eerste de finish?

Graag een activiteit van een hele dag? Dan kunnen jullie deze avontuurlijke teambuilding combineren met het hoogteparcours, boogschieten, lasergamen, bumperball of archery tag. 

Het kiezen van de juiste locatie is niet evident, zeker niet als het om een grote groep gaat. Kies daarom voor de meest veelzijdige recreatiedomein van Limburg: Warredal.

Contacteer ons

Andere activiteiten

Mag het eens iets anders zijn dan een paintball shooting of een escape room?