Brainfood

Plantaardig 3-gangen menu

Leer een vegan maaltijd koken

Zelf een gezond, plantaardig én gastronomisch 3-gangenmenu bereiden? Tijdens deze workshop en leer je hoe eenvoudig het kan zijn.

Capaciteit
max. 20 personen
Tarief
€80 per persoon

Natuurlijk eten

Een gezellige activiteit rond de OFYR.

Tijdens deze workshop inspireer je je team met mogelijks iets dat helemaal nieuw is voor hun, maar hun wel heel wat inzicht zal bijbrengen. Ze gaan aan de slag om zelf een vegan driegangenmenu op tafel te toveren, die niet enkel kleurrijk en gezond is, maar ook nog eens voldoende vult. Met natuurlijk eten wordt bedoeld dat de focus van je voedingspatroon ligt op plantaardige, onbewerkte ingrediënten. Eigenlijk alles wat we van de natuur krijgen zoals groenten, fruit, volkoren graanproducten, peulvruchten, noten, zaden, kruiden, …
Kort samengevat: geen dierlijke producten

Het kiezen van de juiste locatie is niet evident, zeker niet als het om een grote groep gaat. Kies daarom voor de meest veelzijdige recreatiedomein van Limburg: Warredal.

Contacteer ons

Andere inspirerende activiteiten

Mag het eens iets anders zijn dan een paintball shooting of een escape room? Of wil je eens vergaderen in een totaal andere omgeving en daarna iets leuks doen met je collega’s? Hier is alvast ons aanbod: