Inspirerende activiteiten

Bosbad / Forestmind Walk

Mindset change
Neem je team mee op ontdekking met onze enthousiaste bospadgids. Verwacht geen gewone boswandeling want er is namelijk geen uitgestippelde route. We dompelen je team helemaal onder in het bos en je krijgt diverse mindful- en belevingsoefeningen. Het bosbad wordt steeds afgesloten met een reflectiemoment.
Capaciteit
5 - 10 personen
Tarief
€845
Duur
4 uren

Verbinden met de natuur

  • Focus
  • Energie
  • Creativiteit

Op fysiek vlak helpt een bosbad om zich beter en gezonder te voelen. Je bloeddruk en je stressniveau gaan omlaag wanneer je gedurende langere tijd vertraagd in een bos. Het boost je immuunsysteem door de blootstelling aan fytonciden, etherische oliën die bomen beschermen tegen ziektekiemen. Zij zorgen ervoor dat de natural killercells in ons lijf actiever worden en zich vermenigvuldigen.

Op mentaal vlak kan bosbaden je innerlijke rust bezorgen, je humeur verbeteren, je angstgevoelens verminderen en je meer focus, energie en creativiteit bezorgen.

Op spiritueel vlak kan bosbaden zorgen voor een sterker gevoel van verbinding met de omringende natuur, je eigen innerlijke natuur en het grotere geheel.

En de voordelen van een sterk en gezond team als motor van een bedrijf, die hoeven we je uiteraard niet meer te vertellen.

Een gezonde geest in een gezond lichaam voor jouw team?

Contacteer ons

Andere inspirerende activiteiten

Kies voor één of meer van onderstaande activiteiten en haal het beste uit jouw team. Laat ‘in stilte vindt men antwoorden’ de slogan zijn voor een inspirerende teambuildingsdag of meerdaagse.