Vergaderen

06. 1 - 1 Room

Meetingroom: 1 - 1 room
Groeigesprekken, sollicitatierondes of gewoon een kleine bespreking? We zoeken een geschikte, kleine vergaderruimte die aansluit bij het doel van de meeting.
Capaciteit
1 - 3 personen
Tarief
€TBD
Openingsuren
op aanvraag

Discrete ruimte voor één-op-één gesprekken

Warredal heeft verschillende kleine ruimtes voor gevoelige gesprekken of korte besprekingen onder vier ogen. Afhankelijk van het doel en de inhoud van de bespreking kunnen we een geschikte ruimte bieden, al dan niet met wifi.

Inspirerend vergaderen midden in de natuur, een out-of-the-box brainstormsessie of een verrijkende opleidingMagisch domein Warredal ligt in het prachtig natuurgebied Hoge Kempen en is uitermate geschikt voor:

Brainfood

Meet & eat

Wie een vergaderruimte of teambuilding boekt kan uiteraard ook beroep doen op onze cateringservice. We leggen graag de focus op gezonde en natuurlijke ingrediënten, alhoewel er voor de alleseters onder ons ook zeker voldoende keuzemogelijkheden zijn.

Vergaderen in deze prachtige omgeving?

Contacteer ons

Andere unieke vergaderzalen

Hier vind je rustgevende ruimtes in een unieke en groene omgeving, ideaal voor vergaderingen, workshops, recepties en brainstormsessies. De dagelijkste drukte en stress vallen meteen van je team af, te midden van dit prachtige stukje natuur.