Inspiratie

Minder stress, meer resultaat?

Ademtijd
Sta jij wel eens stil bij wat er vanbinnen speelt?

Beter ademen, minder stressen.

Een van de opvallendste (en steeds groeiende) reden voor ziekteverzuim binnen bedrijven? Stress.  Stress speelt een belangrijke, vaak onderschatte rol in gezondheidsklachten en zo ook in ziekteverzuim. En ja, daar kun je als bedrijf veel invloed op hebben, maar als bedrijf kun je het ook omkeren en stress geen leider laten worden binnen je bedrijf. Investeer in de mentaal en fysieke gezondheid van je team en bespaar op verzuimkosten.

Ademwerk helpt mensen de rust in zichzelf terug te vinden en zo sterk te beginnen aan belangrijke meetings of moeilijke gesprekken.
Ontdek ademwerk als tool voor een betere fysieke en mentale gezondheid, stress- en emotieregulatie, meer focus en werkplezier.
Een goede ademhaling helpt je binnen een paar seconden ontspannen, geeft je energie, helpt je emotioneel beter voelen, het vermindert stress en je lichaam kan optimaal herstellen.

Klinkt simpel, maar je moet het wel aangeleerd krijgen en mee opnemen in de routine.

Warredal wil als vergader- en inspiratiecentrum meewerken aan de bewustheid hier rond biedt daarom sinds kort ook ademTIJD aan in het programma voor bedrijven.
Dat kan kort voor een vergadersessie, of uitgebreid opgenomen worden in een teambuilding tijdens een adem- en ijsworkshop. Hiervoor werken we samen met Dolf Dix.

“Mijn missie als Breath Flow coach is om zoveel mogelijk mensen de kracht van ademhalen te laten ontdekken voor een betere gezondheid, meer innerlijke rust, meer levensenergie, in verbinding – met zichzelf en met anderen. Ik hoop jullie graag te ontmoeten in de inspirerende Warredal omgeving.”

Ademtijd inplannen is een grote stap naar meer leef-werkplezier, en cruciaal in een snel veranderende tijd vol stress, burn-outs en volle hoofden. Ervaar samen met je team de winst die jullie kunnen behalen door samen even stil te staan en naar binnen te gaan.

Wie veel weet, maar zichzelf niet kent, weet niets.

 

Als eerste op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Samen met jouw team genieten van de prachtige natuur in Warredal?

Contacteer ons

Hier meeten?

Hier vind je rustgevende ruimtes in een unieke en groene omgeving, ideaal voor vergaderingen, workshops, recepties en brainstormsessies.