Inspiratie

Een tussenstand voor 2023

Vertragen om te groeien, dat is wat wij zelf bij Warredal deden en zo zetten we begin 2023 grote stappen in de wereld van bedrijfsevenementen.

Vertragen om te groeien, dat is wat wij zelf bij Warredal deden en zo zetten we begin 2023 grote stappen in de wereld van bedrijfsevenementen.

Een succes? We organiseerden dit jaar al meteen meer dan 50 evenementen, variërend van grote netwerkevents tot meerdaagse teambuildings en intieme brainstormsessies met overnachting voor directieleden. Wat doen we dan precies voor deze bedrijven en organisaties? Hieronder lichten we enkele evenementen die plaatsvonden in Warredal toe.

Heel wat (netwerk)organisaties sluiten traditioneel hun werkjaar af in juni. Zo hosten we samen met To the Point events het VIP G100 event van Unizo. De gasten startten met een welkomstwoord en aperitief in de wijngaard, gevolgd door een culinair diner in onze tipi en werden als afsluiter verrast met een akoestisch concert op het idyllische strand.

Het verlof inzetten is inmiddels een vaste afspraak in vele agenda’s, maar steeds meer bedrijven bezorgen hun werknemers ook een kickstart na de zomervakantie. Heel wat daarvan vonden hun weg naar Warredal. Samen met Whisk organiseerden we bijvoorbeeld een tweedaagse Escape to Nature voor de medewerkers van Lee Wrangler. Een rondleiding in de wijngaard, mountainbiketocht, barbecue, maar ook vrije tijd en ademruimte in een eigen cabin met hottub behoorden allemaal tot de agenda.

 

Bedrijven die een transitie ondergaan of overgenomen worden, kiezen vaak voor een diepgaandere ervaring. Zo koos Impuls voor onze tipi als inspirerende presentatiesetting. Na een intensieve ochtend volgde de anticlimax,  een adem- en ijsworkshop.  Ze vertrokken naar huis met een sterk en geland team, helemaal klaar voor een nieuwe start.

 

 

Skilt Digital People koos dan weer voor de totaalaanpak en nodigde niet alleen de medewerkers, maar ook hun gezin uit voor een familieweekend. Ze kwamen elk op eigen tempo toe, genoten van tijd met hun gezin en leerden elkaars families kennen tijdens een Nationale parkwandeling.

 

Terwijl we het einde van een druk evenementenseizoen naderen, zijn we dankbaar voor de vele mooie samenwerkingen die het afgelopen jaar zijn ontstaan.
Samen groeien en bloeien we verder. Wat doe jij volgend jaar om je team te laten groeien?

Als eerste op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Samen met jouw team genieten van de prachtige natuur in Warredal?

Contacteer ons

Hier meeten?

Hier vind je rustgevende ruimtes in een unieke en groene omgeving, ideaal voor vergaderingen, workshops, recepties en brainstormsessies.