Inspiratie

Warredal opent acht nieuwe tiny houses

Neeroeteren (Maaseik). De lente ontwaakt, de vogels fluiten het ochtendlied en intussen kondigt Warredal, het unieke Forest Camp in de groene longen van Limburg, met trots de opening aan van acht nieuwe cabins.

Warredal opent acht nieuwe tiny houses

Neeroeteren (Maaseik). De lente ontwaakt, de vogels fluiten het ochtendlied en intussen kondigt Warredal, het unieke Forest Camp in de groene longen van Limburg, met trots de opening aan van acht nieuwe cabins.

De nieuwe accommodaties omvatten vijf Comfort Classic Cabins en twee Comfort Sweets, elk met extra comfort zoals een hottub of sauna. Het pronkstuk van de uitbreiding is de Shelter, een Cabin voor groepen tot 8 personen, met 2 badkamers, een groot terras en een jacuzzi.

“We merkten dat de vraag naar dat tikkeltje meer luxe groeide bij onze gasten”, stelt Kristel Schelfhout, leading lady of Forrest Camp. “Het leven is zo haastig geworden, dat we zoeken naar een plaats om te ontsnappen. Mensen willen die back to nature ervaring, maar zonder de echte back to basic. En op die vraag wilden wij graag extra antwoord bieden. De nieuwe cabins bieden de gasten alle ruimte om te ademen, stil te worden en bij zichzelf te komen. En ja, een hottub of sauna te midden van het bos helpt daar zeker en vast bij.”

Digitale detox

Het back-to-nature-concept van Warredal biedt een digitale detox-ervaring waarbij gasten kunnen genieten van pure eenvoud zonder onnodige afleidingen. Bovendien ligt het verblijf te midden van uitgestrekte fietsknooppunten en wandelroutes doorheen Nationaal Park Hoge Kempen, waardoor bezoekers eindeloos kunnen genieten van fluitende vogels, zonnestralen door de bomen, dwarrelende bladeren en geurend groen.

Fiets-, wandel-, en wijntoerisme

Maar ook in het hart van Warredal bleef niemand stilzitten de afgelopen maanden. De receptie verhuisde. Daardoor kwam er ruimte vrij en creëerden ze in The Lodge enkele appartementen en studio’s bij. Hier kunnen fietstoeristen of wandelaars van de nieuwe Nationale Park Trail een tussenstop maken op hun doortocht. Warredal besteedde eveneens aandacht aan wijnregio Maasland en plantte 2 hectare aan druivenstokken aan. Dit resulteerde niet alleen in een unieke collectie lokale wijnen, maar laat gasten daarbovenop genieten van een grandioos uitzicht tijdens hun verblijf.

Bedrijfstoerisme in Limburg

Naast de uitbreiding van het aanbod aan huisjes, appartementen en wijn groeit Warredal uit tot een vergader- en inspiratiecentrum voor bedrijven. Het biedt een unieke mogelijkheid voor directieleden, werkteams en coaches om te brainstormen, te vergaderen of workshops te organiseren in connectie met de natuur en met overnachtingsmogelijkheden. Intussen werd al 1 vergaderzaal ingericht, samen met 2 workshop- en netwerklocaties en werkt het team volop aan nog twee nieuwe vergaderzalen.

“We zijn verheugd om deze nieuwe accommodaties aan te bieden aan onze gasten,” aldus eigenaar en familieman Chris Schelfhout. “Onze focus op comfort, natuur en avontuur heeft ons geholpen om een uniek concept te creëren dat zowel voor individuele als zakelijke gasten een geweldige ervaring biedt. We zijn trots op wat we hebben bereikt en kijken ernaar uit om onze gasten te blijven verrassen met ons aanbod.”

Als eerste op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Samen met jouw team genieten van de prachtige natuur in Warredal?

Contacteer ons

Hier meeten?

Hier vind je rustgevende ruimtes in een unieke en groene omgeving, ideaal voor vergaderingen, workshops, recepties en brainstormsessies.