Fun & avontuur

Outdoor cooking & vuur maken

Gezellige teambuilding activiteit

Gewoon, terug naar de basis. Gezellig samen vuur maken en van niets samenwerken tot een heerlijke maaltijd.

Capaciteit
6 - 12 personen
Tarief
€71,5 p.p.
Duur
5 uren

Gezellig samen zijn

  • Verbindend
  • Inspirerend
  • Ontspannend

Tijdens de workshop Outdoor cooking en vuur maken in Warredal Maaseik ontdekken we de eeuwenoude kunst van vuur maken met behulp van een firestriker, waarmee we het vuur tot leven wekken. Zodra de vlammen dansen en het vuur brandt, verzamelen we ons gezellig rond het knapperende vuurtje voor een inspirerende uitleg over outdoor cooking en de smakelijke ingrediënten die we gaan gebruiken.

In kleine groepjes gaan we creatief aan de slag en toveren we de meest heerlijke gerechten op tafel. We starten met zelfgemaakte pizza’s, waarbij de geurige aroma’s zich vermengen met de prachtige omgeving. Als voorgerecht genieten we alvast van enkele verrukkelijke stukjes pizza terwijl we ons verwarmen aan het gezellige vuur.

Terwijl de smaken zich ontwikkelen in de chili con carne, laten we deze langzaam sudderen op het vuur. Ondertussen bereiden we rijst of pofaardappels, die zich laten betoveren door het vuur om hun unieke smaak te onthullen. De ambiance is perfect, omringd door lachende gezichten en het knisperende geluid van het vuur.

En als kers op de taart sluiten we de avond af met een hemelse appeltaart, vers uit het vuur. De geur van de versgebakken appels vult de lucht en vult onze harten met vreugde. Het is een unieke ervaring om samen met het team een heerlijke maaltijd te bereiden en te genieten van de vruchten van onze inspanningen.

Gedurende de workshop zorgen we ervoor dat jullie niets tekortkomen. We voorzien koffie, thee en heerlijke biologische frisdranken om jullie dorst te lessen tijdens dit culinaire avontuur in de natuur. De workshop outdoor cooking en vuur maken is niet alleen een feest voor de smaakpapillen, maar ook een onvergetelijke ervaring die de band tussen teamleden versterkt en mooie herinneringen creëert die nog lang zullen nazinderen.

Tijdens deze teambuilding workshop gaan samenzijn, culinair genot en avontuur hand in hand gaan voor een buitengewone teambuildingervaring.

Het kiezen van de juiste locatie is niet evident, zeker niet als het om een grote groep gaat. Kies daarom voor de meest veelzijdige recreatiedomein van Limburg: Warredal.

Contacteer ons

Andere activiteiten

Mag het eens iets anders zijn dan een paintball shooting of een escape room?