Inspirerende activiteiten

Lepelsnijden

Ontdek de prachtige ambacht van lepelsnijden bij Warredal! Wij bieden twee boeiende workshops aan: een initiatie voor beginners en een volledige dag voor wie echt helemaal in de focuszone wil komen.
Capaciteit
6 - 12 personen
Tarief
€55 - 98 p.p.
Duur
2,5 - 7,5 uur

Mindful teambuilding

 

  • Bevordering creativiteit
  • Concentratie & focus
  • Stressvermindering

Initiatie workshop (4 uur) Duik in de fascinerende wereld van het lepelsnijden en leer de basistechnieken om je eigen lepel te creëren. Bij aanvang ontvang je een blanco stuk hout, gewapend met een houtsnijmes en een lepelmes begeleidt onze deskundige instructeur je stap voor stap bij het snijden van jouw persoonlijke lepel. Het gaat bij lepelsnijden vooral om de kunst te focussen.

Focus workshop (7,5 uur, inclusief 30 min. pauze) Tijdens deze dagworkshop lepelsnijden leren we een volledige dag te focussen op simpele dingen. Je begint met een klein boomstammetje, dat je vervolgens met een bijl bewerkt tot een blanco lepelvorm. Tijdens deze meeslepende ervaring, leer je niet alleen de basistechnieken, maar ook het ambacht van het voorbereiden van je eigen lepelblanks. Daarna ga je creatief aan de slag met je eigen ontwerp en gebruik je een houtsnijmes en een lepelmes om jouw unieke lepel tot leven te brengen. Aan het einde van deze intensieve, maar belonende dag, neem je jouw prachtig handgemaakte lepel mee naar huis.

Ervaring is niet vereist, enkel de passie voor het ambacht en de wil om creatief aan de slag te gaan. Bij Warredal staan we klaar om jou de kunst van het lepelsnijden bij te brengen, in een sfeer van gezelligheid en voldoening. Kom en ontdek de vreugde van het ambachtelijke proces en ga naar huis met een unieke creatie waar je nog lang van zult genieten.

Een gezonde geest in een gezond lichaam voor jouw team?

Contacteer ons

Andere inspirerende activiteiten

Kies voor één of meer van onderstaande activiteiten en haal het beste uit jouw team. Laat ‘in stilte vindt men antwoorden’ de slogan zijn voor een inspirerende teambuildingsdag of meerdaagse.